F.A.Q.

Posrednik u pronalaženju i trgovini određenih roba,materijala i sirovina od kineskih proizvođača za zainteresirane tvrtke i fizičke osobe na području RH.

Zato što je vrijeme novac a prilikom trgovine sa kineskim proizvođačima, Vi ne gubite vrijeme tražeći određene proizvođače već dobijete provjerenu informaciju o Dobavljaču i dogovarate poslovnu suradnju. Dovoljno je da nas kontaktirate i objasnite kakav je posao tj. proizvod koji Vas zanima a mi za Vas tražimo najpovoljnijeg proizvođače /dobavljače tog proizvoda i direktno Vas povezujemo sa njima. Tražimo, kontaktiramo i ugovaramo detalje o kupnji proizvoda, iznalazimo najpovoljnija rješenja prijevoza do željene destinacije I osobno se brinemo o kvaliteti I isporuci traženih proizvoda.

Zato što u poslovnom odnosu s nama možete očekivati ​​sljedeće:
* Stručnu i profesionalnu uslugu
* Brz odgovor i jasnu komunikaciju
* Pozitivan i pošten odnos
* Bolju kvaliteta proizvoda
* Niže troškove prijevoza
* Uštedu vremena u procesu nabave robe iz Kine

1. Obrada Vašeg upita

Na Vama je da nam ponudite osnovne informacije o proizvodu kao što su opis, veličina,vrsta materijala, količina, razina kvalitete,način pakiranja i sl.
Za neke sofisticirane proizvode, trebati ćemo više pojedinosti kao što su tehnički detalji,shema proizvoda namjena, itd jer što više detalja znamo o proizvodu, prije ćemo stupiti u kontakt sa pravim i pouzdanim dobavljačem. Štoviše, u djelatnostima u kojima smo već posredovali pri kupovini proizvoda iz Kine u mogućnosti smo Vas savjetovati i biti izrazito učinkoviti kako bismo u konačnici skratili Vaš proces nabave.

2. Prikupljanje ponuda od dobavljača

Kontaktirati ćemo više mogućih dobavljača kroz različite kanale, i poslati im Vaš upit, biti u stalnoj komunikaciji sa njima kako bili sigurni da u potpunosti razumiju zahtjeve Vašeg upita i da će u najkraćem mogućem roku poslati kvalitetnu ponudu koja odgovara vašim zahtjevima. Nakon zaprimanja svih ponuda, iste ćemo filtrirati i izabrati najprikladnije Vašem zahtjevu, poslati ih Vama uz naš prijedlog za konačan izbor.

3. Prikupljanje uzoraka

Nakon prihvaćanja ponuda i odabira dobavljača,u Vaše ime izvršit ćemo narudžbu nekoliko različitih uzorka. Po izvršenom uvozu uzoraka vršimo provjeru istih,i pred odabir u našem uredu. Uz fotografije uzoraka, dostavljamo Vam i našu sugestiju o odabiru u odnosu na kvalitetu i ostale zahtijevane parametre. Zatim se provjereni uzorci šalju Vama kako biste ih testirali i izvršili konačan odabir.

4.Probna narudžba

Nakon provjere i odobravanja uzoraka, naš prijedlog je izvršiti probnu narudžbu. Količina probne narudžbe je na bazi nekoliko komada kako bismo u prvom poslovnom odnosu ponovno provjerili kvalitetu proizvoda i izvršili provjeru vjerodostojnosti novog Dobavljača.
Početak poslovne suradnje sa novim dobavljačem uvijek predstavlja određeni rizik i zato je potrebno biti oprezan u svim fazama nastajanja poslovnog odnosa.